PRZEZ ŻOŁĄDEK DO SERCA
PUBLIKACJA NA ŁAMACH EVENT MANAGEMENT
Rosół, koreczki serowe i kiełbasa z grilla, czy przegrzebki wędzone w liściach zielonej herbaty?
Jakie są aktualne trendy kulinarne? Czym dziś kucharze - czarodzieje pieszczą nasze zmysły?
Na którym wydarzeniu sprawdzą się food trucki, a gdzie koniecznie zaserwujmy elegancką kolację?
Świadomość tego, że catering ma olbrzymie znaczenie przychodziła stopniowo, ale teraz zarówno organizatorzy eventów, jak i ich klienci i goście wiedzą, jak ważna jest kwestia kulinarna podczas wydarzenia. Dziś cateringiem można 'grać'. Może być on nawet atrakcją samą w sobie, jak np. live cooking, czy wspólne gotowanie. Może zaprezentować firmę, być 'gwiazdą wieczoru', może zaskoczyć.
Zachęcamy do lektury naszego najnowszego tekstu na temat współczesnych trendów kulinarnych, który ukazał się w magazynie Event Management Polska, a który prezentujemy również pod adresem:
https://www.exclusive-event.pl/przez-zoladek-do-serca
Ostrzegamy: do lektury tego tekstu lepiej podejść z pełnym żołądkiem!
Życzymy smacznego!