PRZEZ ŻOŁĄDEK DO SERCA

PUBLIKACJA NA ŁAMACH EVENT MANAGEMENT

 

Rosół, koreczki serowe i kiełbasa z grilla, czy przegrzebki wędzone w liściach zielonej herbaty? 

Jakie są aktualne trendy kulinarne? Czym dziś kucharze - czarodzieje pieszczą nasze zmysły?

Na którym wydarzeniu sprawdzą się food trucki, a gdzie koniecznie zaserwujmy elegancką kolację? 

Świadomość tego, że catering ma olbrzymie znaczenie przychodziła stopniowo, ale teraz zarówno organizatorzy eventów, jak i ich klienci i goście wiedzą, jak ważna jest kwestia kulinarna podczas wydarzenia. Dziś cateringiem można 'grać'. Może być on nawet atrakcją samą w sobie, jak np. live cooking, czy wspólne gotowanie. Może zaprezentować firmę, być 'gwiazdą wieczoru', może zaskoczyć.

Zachęcamy do lektury naszego najnowszego tekstu na temat współczesnych trendów kulinarnych, który ukazał się w magazynie Event Management Polska, a który prezentujemy również pod adresem: 

https://www.exclusive-event.pl/przez-zoladek-do-serca

Ostrzegamy: do lektury tego tekstu lepiej podejść z pełnym żołądkiem! 

Życzymy smacznego!